Четвер, 02.05.2024, 12:48
Юридична агенція УКРЮРПОСЛУГИ (Луцьк)
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Головна » 2012 » Липень » 10

Доброго дня. Питання наступне. У 1986 році помер мій дід (батько мами). Але про його смерть нічого не було відомо, тому що він жив ​​окремо від бабусі, але розведені вони не були. Достовірно відомо, що у нього була однокімнатна квартира (вони з бабусею розміняли 2-х кімнатну). Але в спадок тоді ніхто не вступив, ні моя мама ні бабуся. Зараз мама намагалася знайти його і з'ясувала коли він помер і де похований. Чи є можливість відновити право на спадщину, якщо пройшов такий великий термін? І що робити якщо квартира могла бути після його смерті кимось приватизована (не відомо чи була взагалі приватизована). Інших спадкоємців крім мами не було.

відповідь:

Для початку вашої матері необхідно відновити строк для прийняття спадщини. Для цього необхідно звертатися в суд. Вам знадобиться ... Читати далі »

Переглядів: 1700 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Дата: 10.07.2012

Добрий вечір! У мене в цьому місяці Теплокомуненерго виставило рахунок, у якому вказано "Борг до 09.07." - 200,00 грн. в числі інших послуг (опалення, гаряча вода). Я купив квартиру в 2010 році. На момент оформлення угоди колишні мешканці згідно законодавства погасили всі борги по комунальних платежах. У тому числі і по теплокомуненерго, про що взяли довідку про відсутність заборгованості. Вона у мене є. Але в теплокомуненерго відмовляються брати до уваги цю довідку, вимагаючи квитанції про оплату, яких у мене немає, і кажуть, що борг виник в результаті перерахунку. Як мені відстояти свою позицію?

відповідь:

Позиція Теплокомуненерго зрозуміла. Вони хочуть застосовувати положення Цивільного кодексу, за яким боргові зобов'язання по власності переходять при купівлі-продажу цієї власності до покупця, тобто новому господареві. А ... Читати далі »

Переглядів: 911 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Дата: 10.07.2012

Реєстрація
Наше опитування
Чи зачепила Вас криза?
Всього відповідей: 79
Відвідування
Copyright MyCorp © 2024