П`ятниця, 26.04.2024, 21:11
Юридична агенція УКРЮРПОСЛУГИ (Луцьк)
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Головна » 2012 » Травень » 29

Які потрібні документи для відкриття магазина в сільській місцевості. Село Чорнобильської зони. Магазин з декількома відділами, і продуктовими та промисловими.
відповідь:
Я б вам радила спочатку зареєструватися як фізична особа - підприємць.Ставши підприємцем, ви маєте право без обмежень приймати рішення і самостійно здійснювати будь-яку діяльність, яка не суперечить чинному законодательству. Реєструватися потрібно в районній державній адміністрації (РДА) по вашому місцем проживання. 

необхідні такі документи:
- Заповнена реєстраційна картка, яка є одночасно заявою про держреєстрацію, - 2 шт. (Видають в органі реєстрації).
- Довідка (її копія) про включення до Держреєстру фізичних осіб-платників податків (ідентифікаційний номер ... Читати далі »

Переглядів: 18100 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Дата: 29.05.2012

Одна зі сторін подала апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції із запізненням на 1 день. Ця сторона в апеляційному суді заявила, що запізнилася, тому що в останній день, коли повинна була подаватися скарга йому стало погано і він звертався за медичною допомогою і принесе відповідний документ на наступне засідання. Чи правомочний апеляційний судприймати до розгляду скаргу, подану з порушенням встановлених термінів (яким документом це обумовлено)? Справа відбувається в Україну
відповідь:
Продовження терміну допускається ЦПК і розглядається в судовому порядку.

Якщо у вас виникли будь-які пи ... Читати далі »

Переглядів: 945 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Дата: 29.05.2012

Реєстрація
Наше опитування
Чи зачепила Вас криза?
Всього відповідей: 79
Відвідування
Copyright MyCorp © 2024