Понеділок, 29.04.2024, 20:06
Юридична агенція УКРЮРПОСЛУГИ (Луцьк)
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Головна » 2014 » Грудень » 2 » Свекруха хоче забрати дитину, що робити?
Свекруха хоче забрати дитину, що робити?
10:05

Добрий день. Проживали з бабусею дитини протягом 7 років. Відносини між родичами погіршилися. Роз'їхалися. Питання, чи може бабуся виступати в суді як свідок "жорстокого" поводження з дитиною? Так як від неї є загроза подати в суд на позбавлення батьківських прав матері дитини (дитина живе в сім'ї з вітчимом, рідний батько, з'явився із запитами в опікунській раді, з подачі бабусі)? І як убезпечити дитину від зустрічей з бабусею? Так як бабуся вимагає зустрічей через суд? Дитина болісно реагує на цю ситуацію, сам зустрічатися з бабусею не хоче. Плаче, після небажаних зустрічей з бабусею, але дитині лише 7років. Куди можна подати заяву про переслідування малюка? Про психологічний тиск на нього з боку родичів?

Відповідь:

Родичі можуть виступати свідками, оскільки йдеться про внутрішні питання сім'ї. Однак їхні свідчення повинні бути піддані оцінці судом, оскільки вони можуть бути зацікавленими особами. Якщо бабуся вимагає зустрічей через суд, необхідно до суду підготуватися. Зводіть дитину до психолога, зробіть його висновок. Можете зобов'язати бабусю зустрічатися з дитиною тільки у присутності третіх осіб, наприклад матері дитини.

 

Допомога у розірванні шлюбу через суд, стягненні аліментів, збільшенні/зменшенні розміру аліментів, розподілі майна подружжя, позбавленні батьківських прав інших шлюбно-сімейних справах.

Консультації БЕЗКОШТОВНІ.

Телефонуйте: (київстар) 097 38 58 658; (лайф) 063 32 20 973; прямий номер у Луцьку 29 97 70.

Переглядів: 1020 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Реєстрація
Наше опитування
Чи зачепила Вас криза?
Всього відповідей: 79
Відвідування
Copyright MyCorp © 2024