Четвер, 02.05.2024, 04:22
Юридична агенція УКРЮРПОСЛУГИ (Луцьк)
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Головна » 2012 » Травень » 03

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, які документи мені потрібні, щоб оформити реєстрацію (прописатися) в квартирі, приватизованій на чотирьох (у тому числі і на мене)? Чи потрібно згода інших співвласників? Якщо можна, вкажіть, будь ласка, нормативні акти, якими регулюється це питання.Спасибо.
відповідь:
Громадяни України зобов'язані протягом 10 днів з моменту прибуття на нове місце проживання зареєструвати своє нове місце проживання. В іншому випадку - штраф від 17 до 51 грн.
До речі, є 2 поняття:
місце проживання - адміністративно-територіальна одиниця, на території якої особа проживає терміном понад 6 місяців на рік,
місце знаходження - відповідно менше 6 місяців в рік.
Документи для реєстрації:
Письмову заяву. Якщо з поважної причини Ви не можете самі подати документи для реєстрації, то реєстрація може бути здійснена за зверненням іншої особи на підставі довіреності.
Паспорт з відміткою про зняття з реєст ... Читати далі »

Переглядів: 2908 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Дата: 03.05.2012

Шановні юристи, прошу Вас відповісти на моє запитання: ми з чоловіком три роки тому купили 3-х кімн. квартиру, зараз в ній прописані я, чоловік і двоє наших неповнолітніх дітей. Зараз ми вирішили продати квартиру і купити новострой. Чи можу я з дітьми виписатися в 3-х кімн. квартиру до свекрухи, де вже прописано 3 дорослих людини? Спасибі.
відповідь:
Для здійснення операції купівлі-продажу квартири, де зареєстрованінеповнолітні діти, необхідна згода опікунської ради. Цей орган такої згоди не дасть, якщо житлові права дітей в разі укладення такої угоди будутьущемлені. Тобто, необхідно забезпечити їх реєстрацію в іншому&nb ... Читати далі »

Переглядів: 2309 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Дата: 03.05.2012

Реєстрація
Наше опитування
Чи зачепила Вас криза?
Всього відповідей: 79
Відвідування
Copyright MyCorp © 2024